ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Όταν ζητάς άρση casus belli με την φράση «Θα μιλήσω στον φίλο μου τον Ερντογάν», τι ακριβώς περιμένεις;

Ν.Δένδιας: Συναντήσεις στο Λονδίνο με τους υφυπουργούς Άμυνας της Βρετανίας

Θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Επιτροπής 'Αμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων

Ν.Δένδιας: Συναντήσεις στο Λονδίνο με τους υφυπουργούς Άμυνας της Βρετανίας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, συνάντηση στις 16:00 (τοπική ώρα) στο υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Άμυνας, υπεύθυνος για τις Ένοπλες Δυνάμεις, Luke Pollard, καθώς και η υφυπουργός Άμυνας, υπεύθυνη για θέματα Αμυντικής Βιομηχανίας, Maria Eagle.

Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής ‘Αμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων Tanmanjeet Singh Dhesi και μέλη της Επιτροπής (Βουλή των Κοινοτήτων, 17:15 τοπική ώρα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.