
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, μετά το επεισόδιο με τα τρικάκια στη Βουλή, ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος της κοινοβουλευτικής περιόδου, η Νέα Αριστερά δεν επιτρέπει να παραλάβει επίσημες προσκλήσεις για είσοδο στη Βουλή.
Ο πρόεδρος της Βουλής, ανέφερε από την έδρα ότι «αρνήθηκε να πιστέψει» ότι τα άτομα που προέβησαν σε αυτή την πράξη εντός της Ολομέλειας εισήλθαν στη Βουλή με επίσημες προσκλήσεις από την συγκεκριμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα.
«Ενημερώθηκα από τη φρουρά της Βουλής, και αρνιόμουν να το πιστέψω ότι είναι αλήθεια – ότι οι τρεις κύριοι στο άνω θεωρείο είχαν εισέλθει με επίσημες προσκλήσεις από συγκεκριμένη Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Αρνιόμουν να το πιστέψω μέχρι που είδα δελτίο Τύπου της συγκεκριμένης Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συνέχαιρε τους τρεις φοιτητές για το θέμα αυτό. Σε ότι αφορά τους κυρίους δεν είναι δουλειά της Βουλής να ασχοληθεί. Θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη.
Σε ότι αφορά όμως την συγκεκριμένη ΚΟ μέχρι το τέλος της περιόδου δεν πρόκειται να ξαναεπιτρέψω να παραλάβουν ποτέ καμία επίσημη πρόσκληση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Βουλής.
Σημειώνεται πως με εντολή Κ.Μητσοτάκη δεν πάνε στο Αυτόφωρο οι νεαροί που έριξαν τα τρικάκια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.