ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Μητσοτάκης: «Χρήσιμη η κριτική των βουλευτών – Θα δείτε αλλαγές»

«Άκουσα πράγματα που δεν γνώριζα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της ΚΟ

Κ.Μητσοτάκης: «Χρήσιμη η κριτική των βουλευτών – Θα δείτε αλλαγές»

Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσιάστηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό να συζητήσει με τους βουλευτές του κόμματος και να βελτιώσει τη λειτουργία της κυβέρνησης μέσω της κριτικής τους.

Χαρακτήρισε την ανταλλαγή απόψεων με τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης ως μια πολύ ουσιαστική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΟ, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «εξαντλητική, αλλά πολύ ουσιαστική» τη διαδικασία, λέγοντας ότι έγινε με καλή διάθεση.

Μάλιστα, τόνισε ότι «συζητήθηκαν όλα τα θέματα» αλλά και ότι «άκουσα και πράγματα που δεν γνώριζα».

Λίγο νωρίτερα, κατά τη δευτερολογία του, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στη διάρκεια που είχε η συνεδρίαση, λέγοντας ότι ήταν «πέντε ώρες, όχι όπως στον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ υπογράμμισε ότι «πήρα τα μηνύματα για παράπονα από τους γενικούς γραμματείς και θα δείτε αλλαγές».

Μάλιστα, προανήγγειλε συναντήσεις με τους βουλευτές του κόμματος, λέγοντας ότι «θα αρχίσω τις συναντήσεις με βουλευτές ανά 20άδες, για να γίνεται ουσιαστική συζήτηση. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε όλους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, δήλωσε ότι συμφωνεί με τον Χρήστο Στυλιανίδη, που είπε ότι οι βουλευτές της ΝΔ «πρέπει να τα λένε εδώ (σ.σ.: στην Κοινοβουλευτική Ομάδα), και όχι μόνο στο εντευκτήριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.