ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Βορίδης: «Έκτακτο μέτρο η φορολόγηση των υπερκερδών στην ηλεκτρική ενέργεια και όχι μόνιμο»

«Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον κ. Πολάκη» σχολίασε ο Μ.Βορίδης για την επίθεση Π.Πολάκη σε Μ.Συρεγγέλα

Μ.Βορίδης: «Έκτακτο μέτρο η φορολόγηση των υπερκερδών στην ηλεκτρική ενέργεια και όχι μόνιμο»

Αναφορικά με τις ανατιμήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια ο Μ.Βορίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είπε πως σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις.

Το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα, τόνισε ο Μάκης Βορίδης αναφορικά με τα σχετικά σενάρια, επισημαίνοντας παράλληλα πως αυτή η συζήτηση είναι «αρκετά μετά» χρονικά.

«Υπάρχει κυβερνητικό πλάνο» ήταν το σχόλιο του Μάκη Βορίδη στα όσα λέγονται και για τη συνεργασία του ίδιου που χαρακτηρίζεται «δεξιός» πολιτικός και του πρωθυπουργού που χαρακτηρίζεται «κεντρώος».

Αναφορικά με τις ανατιμήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια, ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είπε πως σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις.

Τόνισε πως η φορολογία των υπερκερδών είναι έκτακτο μέτρο και όχι μόνιμο.

Σχετικά με τη συμπεριφορά του Π.Πολάκη σε βάρος της Μαρίας Συρεγγέλα και ειδικότερα τη φραστική επίθεση στον τηλεοπτικό «αέρα», ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «ο Πολάκης είναι Πολάκης».

Αναγνώρισε τη συγγνώμη από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά στηλίτευσε πως δεν τελικά «δεν έκανε κάτι», εννοώντας πως δεν προχώρησε στη διαγραφή του.

«Ούτε παρατήρηση δεν έκαναν στον κ. Πολάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.