ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μητσοτάκης: «Χρειάζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ευρεία αποδοχή»

«Θα ανοίξει συγκροτημένα η συζήτηση την κατάλληλη στιγμή» δήλωσε

Μητσοτάκης: «Χρειάζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ευρεία αποδοχή»

Ο πρωθυπουργός δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να έχει ευρύτερη αποδοχή και τόνισε ότι δεν θα λάβει υπόψη την άποψη κανενός βουλευτή πριν ανοίξει η συζήτηση, επειδή «δεν αποφασίζει μόνος».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι είναι πρόωρο να γίνονται συζητήσεις για το θέμα, καθώς αυτό θα ήταν «άκομψο για τον θεσμό».

Όπως είναι γνωστό, η θητεία της προέδρου της Δημοκρατίας λήγει στις αρχές του 2025 – και ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Μάριος Σαλμάς έχουν ήδη θέσει θέμα εκλογής «παραταξιακού» ΠτΔ, μιας και πλέον το ζήτημα έχει αποσυνδεθεί από το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αφού δεν χρειάζονται πια 180 βουλευτικές ψήφοι.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα γίνει συντεταγμένη συζήτηση για το πρόσωπο του – της προέδρου της Δημοκρατίας όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή.

Όταν ρωτήθηκε για τις τελευταίες κινήσεις και την κοινή εμφάνιση των κ.κ Σαμαρά και Καραμανλή, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι σέβεται και τιμά πρόσωπα που έκατσαν στην καρέκλα του πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουν τις απόψεις τους, δεν συμφωνώ με όλα, αλλά έχουν δικαίωμα να τις εκφράζουν. Δεν πρέπει να τους βλέπουμε ως δίδυμο. Η πολιτική της ΝΔ αυτή τη στιγμή εκφράζεται από εμένα και την κυβέρνηση που πήρε ισχυρή εντολή να ασκήσει συγκεκριμένη πολιτική» είπε ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.