ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα «φούσκα» Κ.Βελόπουλου για δήθεν «μάθημα ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης»: Δεν υπάρχει τέτοιο μάθημα!

«Βάφτισε» αυθαίρετα το απαραίτητο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ως «ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης» και ζητά να έχουν δικαίωμα εξαίρεσης του οι γονείς από τη διδακτέα ύλη - Όπως στα θρησκευτικά! - Αντί να ζητήσει το μάθημα των θρησκευτικών να είναι υποχρεωτικό για όλους

Νέα «φούσκα» Κ.Βελόπουλου για δήθεν «μάθημα ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης»: Δεν υπάρχει τέτοιο μάθημα!

Μία νέα «φούσκα» δημιούργησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος, καταγγέλλοντας το μάθημα της… «ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης», μόνο που δεν υπάρχει τέτοιο μάθημα!

Συγκεκριμένα, «βάφτισε» αυθαίρετα το απαραίτητο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ως «ομοφυλοφιλικής διαπαιδαγώγησης» και ζητά μάλιστα να έχουν δικαίωμα εξαίρεσης του οι γονείς από τη διδακτέα ύλη όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια με τα θρησκευτικά!

Αντί να ζητήσει να εξαιρεθεί ή να υπάρξουν βελτιώσεις στο επίμαχο κεφάλαιο, ζητεί να εξαιρεθεί ολόκληρο το μάθημα, το οποίο μάθημα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο ειδικά στην σύγχρονη εποχή στα σχολεία.

Το πλέον τραγικό είναι ότι χρησιμοποιεί την δυνατότητα εξαίρεσης τον θρησκευτικών ως «πιλότο» αντί να ζητήσει την επαναφορά του μαθήματος στον βασικό κορμό.

Γιατί αν δημιουργήθηκε αυτή η χώρα και υπάρχει ακόμα το οφείλει στο ελληνορθόδοξο δόγμα.

Γιατί άραγε ενώ υποτίθεται ότι απευθύνεται σε δεξιό ακροατήριο δεν ασχολήθηκε πρωτίστως με το μείζον θέμα των θρησκευτικών;

Η Ελληνορθοδοξία είναι κάτι παραπάνω από βασικό συστατικό του ελληνικού Έθνους. Είναι το συστατικό το οποίο συνδέει όλα τα υπόλοιπα μέρη και προστατεύει την ύπαρξη του Έθνους.

Λόγω της Ελληνορθοδοξίας έμεινε ζωντανή η ελληνική γλώσσα στα σκοτεινά χρόνια της τουρκοκρατίας.

Χάρις σε αυτήν παρέμεινε ζωντανή η ελληνική συνείδηση.

Επίσης είναι αυτή η οποία διατήρησε στους κόλπους της τον θησαυρό της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και άρα την «γέφυρα» με το αρχαίο ένδοξο παρελθόν του Έθνους.

Το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με ουδέτερο τρόπο περνάει θέσεις της «Woke» ατζέντας αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την αφαίρεση ενός μαθήματος το οποίο είναι πολύτιμο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Άλλωστε η σωστή  σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινάει και τελειώνει μέσα στο σπίτι.

Να σημειώσουμε ότι με απόφαση του υπουργού παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη θα αφαιρεθούν από την ύλη του μαθήματος, όλα τα σύμβολα (ρινόκεροι, μονόκεροι) που σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία.

Κάτι το οποίο θα έπρεπε να το γνωρίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο  οποίος, επαναλαμβάνουμε δεν έκανε την παραμικρή νύξη για την επαναφορά ως υποχρεωτικού του μαθήματος των θρησκευτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.