ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τακτικές Στάλιν: Και παρακολούθηση Μ.Βορίδη με το Predator – Το Μαξίμου κατασκόπευε πρώτα τους στενούς συνεργάτες

Τι αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Documento

Τακτικές Στάλιν: Και παρακολούθηση Μ.Βορίδη με το Predator – Το Μαξίμου κατασκόπευε πρώτα τους στενούς συνεργάτες

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις παρακολουθήσεις με Predator να εμπλέκουν και τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, κάτι που σημαίνει ότι το Μαξίμου κατασκόπευε πρώτα τους στενούς συνεργάτες!

Όπως αποκαλύπτει επιπλέον η εφημερίδα Documento, ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους υπουργούς που έχουν ενημερωθεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων ότι ήταν στόχοι του Predator, ωστόσο δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη και δεν έχει ενημερώσει τη Βουλή.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, τρεις ακόμα υπουργοί συγκαταλέγονται στους υπουργούς-στόχους του Predator, ωστόσο ούτε εκείνοι έχουν γνωστοποιήσει με κάποιο τρόπο την προσπάθεια παρακολούθησής τους, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα για τη σχέση τους και για την επιθυμία τους να μην κάνουν κάποια κίνηση αν και ήταν στόχοι του κακόβουλου λογισμικού.

Πρόκειται για τους Άδωνι Γεωργιάδη, Βασίλη Κικίλια και Κωστή Χατζηδάκη, τα ονόματα των οποίων ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Μάκης Βορίδης, βρισκόταν υπό παρακολούθηση την περίοδο που διατελούσε χρέη υπουργού Εσωτερικών, ενώ τα ερωτήματα που ανακύπτουν σχετικά με το γιατί και από ποιον κρίθηκε σκόπιμο να παρακολουθηθεί ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, είναι εύλογα.

Νομικές διαδικασίες δεν έχουν κινήσει ούτε ο πρώην υπουργός της ΝΔ και πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς και ούτε ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών, αντιναύαρχος Αριστείδης Αλεξόπουλος, δύο πρόσωπα που βρίσκονται επίσης στη λίστα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται, λοιπόν, για τέσσερις εν ενεργεία υπουργούς, έναν κρατικό αξιωματούχο και έναν πρώην υπουργό και πρώην Επίτροπο της Κομισιόν που δείχνουν να έχουν εμπλακεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.