ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές και μπορεί να είναι και κυβέρνηση»

Την πεποίθηση του για την αύξηση των εκλογικών ποσοστών εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές και μπορεί να είναι και κυβέρνηση»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ θα σπάσει τον δικομματισμό μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος του. 

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι: «Είμαι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία 2,5 χρόνια και καλώ τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να έρθουν στις κάλπες και να αξιολογήσουν αν σε αυτό το χρονικό διάστημα το κόμμα πήγε μπροστά. Καταφέραμε κάτι πολύ σπάνιο. Να σπάσουμε τον δικομματισμό παρά τις πιέσεις που δεχθήκαμε από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο φυγής του από το κόμμα, ακόμη και αν ηττηθεί στις εκλογές για την ηγεσία του, ενώ παραδέχτηκε ότι σωρεία λαθών εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, οδήγησαν εκατομμύρια πολίτες να απομακρυνθούν από την εκλογική βάση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τιμώ την σπουδαία παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ και την προσφορά του στη χώρα. Αλλά για να χάσουμε εκατομμύρια ψηφοφόρους σημαίνει ότι έγιναν και λάθη. Υπήρξαν τυχοδιωκτικές συμπεριφορές και καταστροφικές επιλογές», ήταν ακριβώς τα λόγια του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τέλος, μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ένα σημείο ανοδικής πορείας, με στόχο την διακυβέρνηση της χώρας στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Όπως δήλωσε: «Από εδώ και πέρα η άνοδος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και μεγαλύτερη και ταχύτερη […] κάποιοι ισχυρίζονται ότι στις ευρωεκλογές δεν τα πήγαμε καλά και χάσαμε ψήφους παρά την μικρή άνοδο στα ποσοστά. Αυτό δεν ισχύει γιατί στις ευρωεκλογές είχαμε πολύ μεγάλη αποχή. Το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές και μπορεί να είναι και Κυβέρνηση».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.