ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ντιμπέιτ χωρίς ελεύθερη ερώτηση – Απορρίφθηκε η πρόταση των δημοσιογράφων

Η Επιτροπή πρόσθεσε μία ενότητα που θα αφορά ερώτηση για τη νέα γενιά

Ντιμπέιτ χωρίς ελεύθερη ερώτηση – Απορρίφθηκε η πρόταση των δημοσιογράφων

Απέρριψε η Διακομματική Επιτροπή την πρόταση των έξι δημοσιογράφων για ελεύθερη ερώτηση στους πολιτικούς αρχηγούς στο τέλος του τηλεοπτικού ντιμπέιτ.

Στον αντίποδα, η Επιτροπή πρόσθεσε μία ενότητα που θα αφορά ερώτηση για τη νέα γενιά.

Επιπλέον, στο τέλος του debate οι πολιτικοί αρχηγοί όλων των κομμάτων θα έχουν τρία λεπτά στη διάθεσή τους ο καθένας για να τοποθετηθούν ελεύθερα.

Αυτή ήταν άλλωστε και η αρχική εισήγηση της διακομματικής επιτροπής την οποία ζήτησαν και οι 6 δημοσιογράφοι να αλλάξει.

Φαίνεται, όμως, ότι η ελεύθερη ερώτηση προβλημάτισε εκείνους που φοβήθηκαν ότι κάποιοι δεν θα μπορούσαν να απαντήσουν «εκτός κειμένου»

Επομένως, οι θεματικές ενότητες του debate θα είναι οι εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση
Εξωτερική πολιτική και Άμυνα
Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια
Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος
Περιβάλλον και Ενέργεια
Νέα γενιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.