Την ευθύνη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, για την επιλογή του Α.Πάτση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «κακώς επελέγη» και κέρδισε βουλευτική έδρα με τη ΝΔ.

Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος θεωρεί υπεύθυνο τον Κ.Μητσοτάκη για την επιλογή αυτή.

Και σημειώνεται ότι αυτά που λέει ο Α.Γεωργιάδης, οι πολιτικές του θέσεις κ.λ.π. τα ανέφεραν εν είδει ανεκδότου στο Μαξίμου και για να ευθυμήσουν ακόμα περισσότερο έβαζαν βίντεο με τις εκπομπές του για να γελάνε (ακολουθεί και σχετικό βίντεο).

">

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση:

  • Είναι αθώα (4%, 674 Votes)
  • Ήξερε αλλά προσπαθούσε να διακόψει την δραστηριότητά του (8%, 1.250 Votes)
  • Είναι συνένοχη και πρέπει να παραιτηθεί (86%, 14.026 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 368 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.318

Loading ...

Πάντως για να μην το κουράζουμε, όλοι στη ΝΔ ήξεραν τα πάντα για τον Πάτση, άλλωστε φρόντισε ο ίδιος να το ανακοινώσει δημοσίως. μετά την διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ λόγω του σκανδάλου κερδοσκοπίας σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών και του ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε «τσιμπήσει» από τα ΕΛΤΑ.

«Το κόμμα μου γνώριζε την δραστηριότητά μου» είπε χθες, πράγμα που σημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ήξεραν τις δραστηριότητές του με τα κόκκινα δάνεια και τις εξωχώριες εταιρείες που διατηρεί ήδη από το 2019!

«Νομίζετε ότι ένα κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτιά του;» και συνέχισε λέγοντας πως οι δραστηριότητές του με τις εξωχώριες εταιρείες και την αφαίμαξη των πολιτών με τα κόκκινα δάνεια «δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, ούτε ανακάλυψε κανείς την Αμερική».