Καθώς η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται ομαλά ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελληνική Λύση σκέφτονται την επόμενη μέρα καθώς μετά το κάλεσμα-πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Α.Τσίπρα για σχηματισμό ολιγόμηνης «κυβέρνησης ειδικού σκοπού για να πέσει φως στην υπόθεση των υποκλοπών» φαίνεται ότι έλαβε θετική απάντηση από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλο ο οποίος δήλωσε το πρωί «να βάλουμε φυλακή όλους τους κλέφτες και όλους αυτούς που κορόιδευαν τους Έλληνες».

Επί της ουσίας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμφωνεί στην προοπτική μίας κυβέρνησης ειδικού σκοπού που θα ασχοληθεί με την τιμωρία των υπαίτιων για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Είναι το πρώτο εν ενεργεία κοινοβουλευτικό κόμμα (και αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις θα παραμείνει κοινοβουλευτικό) το οποίο απαντάει θετικά στην εισήγηση του Α.Τσίπρα.

">

Συγκεκριμένα και αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα είπε: «Οι Έλληνες να ψηφίσουν Ελληνική Λύση, όχι μόνο για τη Μακεδονία, αλλά για όλη την Ελλάδα και να μας δώσουν τη δυνατότητα να βάλουμε φυλακή όλους τους κλέφτες και όλους αυτούς που κορόιδευαν τους Έλληνες.

Ακαταδίωκτο για μας δεν υπάρχει. Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, ψηλά την Ελλάδα, θα νικήσουμε».