ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει Χάρη Δούκα – Δεν το λες και καλό αυτό για τον Δούκα

Είναι ο πρωθυπουργός «νεκροθάφτης» που έθαψε την χώρα για έναν αιώνα

Ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει Χάρη Δούκα – Δεν το λες και καλό αυτό για τον Δούκα

Την στήριξή τους στον Χάρη Δούκα για την αυριανή μάχη εξέφρασε ο… πρωθυπουργός των Μνημονίων Γιώργος Παπανδρέου τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής».

Το γεγονός ότι έλαβε στήριξη από τον άνθρωπο αλυσόδεσε την χώρα στους δανειστές για έναν αιώνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό.

Κάνοντας αναφορά στη λέξη «αλλαγή» που ήταν και το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Χάρη Δούκα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον κόσμο να προσέλθει μαζικά αύριο στις κάλπες για την ανάδειξη ηγεσίας και τονίζει «έχουμε επιλογή, ας την κάνουμε πράξη».

«Γιώργο, πάμε για την Αλλαγή», είναι η απάντηση του υποψήφιου αρχηγού με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου που έρχεται μετά από την ανοιχτή στήριξη του Χάρη Δούκα από το Νίκο Παπανδρέου, έχει ως εξής:

«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση. Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.

 Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε. Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους. Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.

Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.