ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Κ.Μητσοτάκης αφού επισκέφτηκε την κατεστραμμένη Πεντέλη όπου τον αποδοκίμασαν οι κάτοικοι επέστρεψε στις διακοπές του!

Απλώς τις είχε αναστείλει για μία ημέρα!

Ο Κ.Μητσοτάκης αφού επισκέφτηκε την κατεστραμμένη Πεντέλη όπου τον αποδοκίμασαν οι κάτοικοι επέστρεψε στις διακοπές του!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανησύχησε καθόλου για την «θερμή» υποδοχή που του επιφύλαξαν οι εξοργισμένοι κάτοικοι της Πεντέλης όταν πήγε για να δει τις καταστροφές που υπέστησαν με τα χέρια στις τσέπες!

Παρά το γεγονός ότι άκουσε συνθήματα που δεν είχε ξανακούσει τα τελευταία πέντε χρόνια αυτό δεν τον πτόησε καθόλου και επέστρεψε στις διακοπές του!

Απλώς, διέκοψε για μία ημέρα τα μπάνια του και ξαναπήγε στην παραλία!

Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς με τα περιστατικά που συνέβησαν πρόσφατα με στελέχη της κυβέρνησης του, τα οποία διασκέδαζαν δίχως αύριο ενώ η Αττική εξαφανίζονταν από τον πύρινο όλεθρο.

Το τσιφτετέλι της Ζωής Ράπτη επάνω σε σκάφος με δύο άνδρες, το κλάμπινγκ του υφυπουργό Υποδομών και βουλευτή της ΝΔ στην Ανατολική Αττική Βασίλη Οικονόμου και ο… «αραχτός»  Γιάννης Βρούτσης όλα αυτά ενώ η Αττική ήταν τυλιγμένη στις φλόγες ήταν τελικά απόλυτα φυσιολογικό που συνέβησαν αφού ο ίδιος ο αρχηγός τους είναι ο πρώτος διδάξας: Το πάρτι πάνω απ’ όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων φέτος δεν έχει κάνει καθόλου διακοπές καθώς οι τσέπες τους είναι άδειες και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να φεύγουν ολοήμερες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς για να πάνε σε κάποια παραλία.

Και οι τσέπες είναι άδειες γιατί τις αδειάζει η ακρίβεια, για την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έπραξε ποτέ τίποτα καθώς στην πραγματικότητα προτιμάει να υπάρχει για να «γεμίζει» τα κρατικά ταμεία μέσω των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ, ΕΦΚ).

Αυτό που προβληματίζει είναι ότι η κυβέρνηση δεν ανησυχεί ούτε για την οργή του κόσμου αλλά ούτε και για την δημοσκοπική τις κατάρρευση.

Ίσως γιατί ακόμα «αυτοϋπνωτίζεται» με το αφήγημα της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης.

Όμως τίποτε δεν κρατάει για πάντα και κάποια στιγμή θα υπάρξει εναλλακτική πρόταση και ίσως συντομότερα από ότι θέλουν να πιστεύουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.