ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθυστέρησε αδικαιολόγητα να αποπέμψει τον Λ.Αυγενάκη – Γιατί;

Ο Νότης Μηταράκης και ο Γιώργος Πατούλης είχαν απομακρυνθεί άμεσα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθυστέρησε αδικαιολόγητα να αποπέμψει τον Λ.Αυγενάκη – Γιατί;

Καθυστέρησε πέντε μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαιτήσει την παραίτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για το περιστατικό στο αεροδρόμιο. Κάτι το οποίο δεν τον έχουμε δει να του παίρνει τόσο πολύ χρόνο σε προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η επίθεση του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (28/6), με το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας να έχει καταγράψει τα πάντα, ενώ το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και προκάλεσε τον σάλο «ανέβηκε» χθες, Τρίτη, τα μεσάνυχτα στο Χ (πρώην Twitter).

Η είδηση της παραπομπής του Λευτέρη Αυγενάκη, ωστόσο, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ, με αίτημα για διαγραφή, ήρθε στις 13:34 σήμερα, αρκετές ώρες δηλαδή μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο και αρκετές μέρες μετά το περιστατικό.

Γιατί αυτή η καθυστέρηση; Γιατί όταν στην περίπτωση του Νότη Μηταράκη και στην αντίστοιχη του Γιώργου Πατούλη όλα έγιναν σε χρόνο dt;

Τον Ιούλιο του 2023 αποπέμφθηκε, υπενθυμίζουμε, ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη επειδή πήγε (αφού είχε ενημερώσει σχετικά), εν μέσω πυρκαγιών, για διακοπές με την οικογένειά του στην Πάτμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γρήγορα αποφασίστηκε την ίδια περίοδο και το «κόψιμο» του Περιφερειάρχη Αττικής, τότε, Γιώργου Πατούλη από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο Ζάππειο την ώρα που η χώρα έδινε μάχη με τις φωτιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.