Οι σημερινές καταγγελίες του υποψήφιου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Μ.Κίρκου έρχονται δεύτερες μετά τα τις αποκαλύψεις του πρώην κορυφαίου στελέχους του κόμματος, του Αντώνη Μυλωνάκη, για τον πρόεδρο του κόμματος Κ.Βελόπουλο.

Μάλιστα το εξώδικό του ανέφερε: «Σας καλώ να μου επιβεβαιώσετε και αποδώσετε λογαριασμό για την χρήση που κανατε στο ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τον Αύγουστο 2019 έως και Απρίλιο 2023 με την καταβολή σε μετρητά και σε τραπεζικό λογαριασμό του εκτελούντος χρέη ταμία κ.Γραμμένου, εκ της γνώσεως που έχω ,από κάθε βουλευτή 500€ -πέραν του ποσού των 1000€ που εισεπράττετο απευθείας από την πηγη της βουλευτικής αποζημιώσεως και το οποίο υπολογίζω ανερχόμενο σε 207.000€».

">

Να θυμίσουμε ότι ο Γραμμένος είχε πρωταγωνιστήσει στο πρόσφατο επεισόδιο με τον Κ.Φλώρο όπου ο τελευταίος τον είχε κατηγορήσει ότι του έβρισε χυδαία την μητέρα!

Πέρσι τον Απρίλιο μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Αντώνης Μυλωνάκης, έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, με τις οποίες τον κατηγορούσε για διακίνηση «μαύρου» χρήματος

«Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του.

800 χιλιάδες είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200 χιλιάδες είναι για τα ιδρύματα. Είναι μετά τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές.

Εμείς δίνουμε 1.500 ευρώ το μήνα, 1.000 ευρώ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500 ευρώ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς, δεν έχει να κάνει, αλλά αυτά τα πράγματα είναι η αλήθεια.

Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε 1.500 ευρώ. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000 ευρώ, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000 ευρώ και άλλα 500 μαύρα.

Εγώ τα φορολογούμαι δεν είναι κάτι. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν».

Και πρόσθεσε: «Ο Βελόπουλος τελικά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας, κοροϊδεύει την κοινωνία. Είμαι διατεθειμένος να το φτάσω μέχρι τέλους. Αυτά τα πράγματα γίνονται με μέτρο και γίνονται πάντα με αποδείξεις.

Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Στη θέση μου θέλει να βάλει τον λογιστή του κόμματος».

Φαίνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καθόλου καλά στο κόμμα «Ελληνικής Λύσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!