ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο πραγματικός λόγος της φυγής της Ιωάννας Μάνδρου από τον όμιλο του Σκάι: «Οι αποδοχές μου ήταν χαμηλές»

Θα ανακοινωθεί σύντομα η ένταξη της στον όμιλο Μαρινάκη

Ο πραγματικός λόγος της φυγής της Ιωάννας Μάνδρου από τον όμιλο του Σκάι: «Οι αποδοχές μου ήταν χαμηλές»

Σήμερα, με αφορμή την πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας Μάνδρου στο Talk Radio, στον Σπύρο Λάμπρου και στην Άννα Σταματιάδου, έγινε γνωστό πως η ρήξη επήλθε μεταξύ της δημοσιογράφου και της διοίκησης της εφημερίδας Καθημερινή λόγω των αποδοχών οι οποίες ήταν, σύμφωνα με την ίδια, πολύ χαμηλές για την προσφορά της.

Η Ιωάννα Μάνδρου αναζήτησε στη συνέχεια στέγη στο Βήμα, αφού θεωρεί πως κάποια θέματα, πιο «βαριά», με θεσμκές προεκτάσεις, απαιτούν πιο διεξοδική μελέτη και σχολιασμό, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο γραπτώς.

Και παρότι ο Σκάι δεν είχε αντίρρηση να συνεχίσει σε νέα βάση την συνεργασία του με τη δημοσιογράφο, η σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στους ομίλους Αλαφούζου – Μαρινάκη επέβαλε την μετακόμισή της στο Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει άμεσα σχετική ανακοίνωση από την Alter Ego.

«Η ζωή μου μετά τον Σκάι και την Καθημερινή δεν είναι τόσο απλή όσο φαντάζεται κανείς γιατί συνεχίζω τις επαφές μου και κάνω την προετοιμασία μου, γιατί σε πολύ λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ότι θα πάω κάπου αλλού. Θα κάνει ανακοίνωση η εταιρία.

Θα συνεχίσω να εργάζομαι με την ίδια προσπάθεια. Και σε τηλεόραση και σε εφημερίδα, γιατί στην εφημερίδα μπορώ να γράφω θέματα δικαιοσύνης πιο θεσμικά, νομοσχέδια, πιο βαριά θέματα» αποκάλυψε η κα Μάνδρου στην συνέντευξή της στο Talk Radio.

Ήταν Μάιος του 2024 όταν η Ιωάννα Μάνδρου, μιλώντας για το επικείμενο «διαζύγιο» της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον Γιώργο Παπαδάκη και τη λήξη της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά και της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Σκάι, είχε πει ότι η ίδια δεν είναι υπέρ των μετακινήσεων.

«Προτάσεις μου έχουν γίνει κατά καιρούς αρκετές. Παραμένω στον Σκάι για 15η χρονιά. Είμαι σταθερός άνθρωπος, δεν έχω τον χαρακτήρα των μετακινήσεων αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας» είχε δηλώσει η δημοσιογράφος στην κάμερα της «Super Κατερίνας».

Τρεις μήνες μετά έγινε γνωστό ότι μετά από μιάμιση δεκαετία, εγκαταλείπει τον όμιλο Αλαφούζου, την Καθημερινή και τον Σκάι, και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Και παρότι η φήμη της μεταγραφής της στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Βήμα και στο Mega, έκανε αμέσως τον γύρο της πιάτσας, οι περισσότεροι επέλεξαν να την μεταφέρουν στα γραπτά τους, πριν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.