ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια στην επιχείρηση του Α.Γεωργιάδη «Ελληνική Αγωγή»

«Δεν σας φοβάμαι»

Ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια στην επιχείρηση του Α.Γεωργιάδη «Ελληνική Αγωγή»

Επίθεση με τρικάκια στον χώρο που η Ελληνική Αγωγή παρουσίαζε το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) μέλη του Ρουβίκωνα.

Tην επίθεση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος βρισκόταν στον χώρο της εκδήλωσης.

«Θεώρησαν ότι πρέπει να κάνουν αυτήν την επίθεση εν μέσω μιας εκδήλωσης σε έναν κλειστό χώρο» ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο βίντεο που ανάρτησε και αφού υπενθύμισε ότι οι ομοϊδεάτες του Ρουβίκωνα του έχουν επιτεθεί στο γραφείο αλλά και στο σπίτι με βόμβες, μολότοφ και βαριοπούλες, σημείωσε:

«Τι περιμένετε ότι πρόκειται να με εκφοβίσετε και να μην λέω αυτά που πιστεύω;

Η δημοκρατία δεν σας φοβάται, κι εγω δεν σας φοβάμει σίγουρα.

Κάντε ότι θέλετε αλλά μην κάνετε πράξεις βίας σε έναν εκαπιδευτικό χώρο όπως είναι η Ελληνική Αγωγή».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο υπουργός Υγείας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.