ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ο Σ.Κασσελάκης ξεπέρασε και τον εαυτό του σε «παπάτζες»: Τώρα ζητά την ίδρυση «ινστιτούτου κατά της Ακροδεξιάς»

Η νέα του πρόταση εκτός του ότι ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας ξεπερνά και τα όρια της ασχετοσύνης

Ο Σ.Κασσελάκης ξεπέρασε και τον εαυτό του σε «παπάτζες»: Τώρα ζητά την ίδρυση «ινστιτούτου κατά της Ακροδεξιάς»

Άφθονο γέλιο αλλά για διαφορετικό λόγο αυτή τη φορά προσφέρει ο πρόεδρος (για πόσο ακόμα) του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Η νέα του πρόταση να ιδρυθεί ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς στην Ευρώπη με έδρα τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα εκτός του ότι ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας, ξεπερνά και τα όρια της ασχετοσύνης.

Ένας πολιτικός που αποκαλεί το ψευδοκράτος «Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς!

Και επειδή αυτή ηλιθιότητα έχει τραβήξει πολύ με τους χαρακτηριζόμενους συλλήβδην ακροδεξιούς, όσους πιστεύουν στην Ελλάδα το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, που κινείται μεταξύ του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς για να λέμε τα πράγματα όπως είναι (άσχετο αν έχει εγκλωβίσει το 60% των ψηφοφόρων από την υγιή Δεξιά), να μας πουν αν όλοι αυτοί είναι οι ακροδεξιοί στην Ευρώπη τότε ποιοι είναι οι δεξιοί.

Το να υποστηρίζεις τους ΛΟΑΤΚΙ+ και την «Woke» ατζέντα της παγκοσμιοποίησης και των δικαιωματιστών τι πολιτικό στίγμα σου δίνει;

Πάντως, όχι δημοκρατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.