ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Χ.Μιτσκόσκι χρησιμοποίησε τον όρο «Μακεδονία» μερικές φορές ακόμα… λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος του ΝΑΤΟ

Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει αδύναμοι να σταματήσει τον πρωθυπουργό των Σκοπίων να παραβιάζει ακόμα και την κάκιστη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Χ.Μιτσκόσκι χρησιμοποίησε τον όρο «Μακεδονία» μερικές φορές ακόμα… λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος του ΝΑΤΟ

Σε νέα πρόκληση προχώρησε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ο οποίος θα δώσει το παρών στη σύνοδο του ΝΑΤΟ το τριήμερο (9-11/7) στην Ουάσιγκτον καθώς χρησιμοποίησε το όνομα «Μακεδονία» χωρίς τον γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια» που επιβάλλει η Συνθήκη των Πρεσπών.

Ο Μίτσκοσκι, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από την Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται ήδη από χθες Κυριακή (7/7) αναφέρει:

«Αυτό που θέλω επίσης να σημειώσω είναι ο μεγάλος αριθμός διμερών συναντήσεων που θα έχω τις επόμενες ημέρες με ηγέτες κρατών που είναι μέλη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ.

Ακόμη θα έχω συναντήσεις με επιχειρηματικούς κύκλους εδώ στις ΗΠΑ, όπου θα παρουσιάσω τις δυνατότητες που προσφέρει η Μακεδονία για επενδύσεις», δηλώνει ο Μίτσκοσκι.

 «Θα αναγγείλω ακόμη μία νέα ξένη επένδυση από μια εταιρεία που είναι μεταξύ των 500 μεγαλύτερων εδώ στις ΗΠΑ, νέες επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και νέες θέσεις εργασίας για τους πολίτες της Μακεδονίας.

Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στη Μακεδονία. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι θα αξιοποιήσω τις επόμενες μέρες στη Νέα Υόρκη για να συναντηθώ με τη μακεδονική διασπορά, τους Μακεδόνες ομογενείς», σημειώνει ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι στο μήνυμά του αυτό.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα περισσότερο από το να παρακαλάει την κυβέρνηση των Σκοπίων να σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων συνοδεύεται στην επίσκεψή του αυτή από τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Εσωτερικών της χώρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.