ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά θα κριθούν από δελφίνους κομμάτων ή αρχηγούς «νέων» πολιτικών φορέων

Κάποιοι «αριστεροί» ακολούθησαν από νωρίς το παράδειγμα του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ

Οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά θα κριθούν από δελφίνους κομμάτων ή αρχηγούς «νέων» πολιτικών φορέων

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο πολιτικός και δημοσιογράφος Ιωάννης Καψής, είχε αποκαλύψει την νοοτροπία του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος τον είχε προειδοποιήσει πως εάν δεν έχει οικονομικό «σπόνσορα», δεν πρόκειται ποτέ να εκλεγεί.

Κάπως έτσι κτίστηκε το «έπος» του Σημίτη, που κατέστρεψε την Ελλάδα, με τον Τσουκάτο να κουβαλάει τα εκατομμύρια σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

Φαίνεται ότι κάποιοι αριστεροί ακολούθησαν από νωρίς το παράδειγμα του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.

Φρόντισαν και έπιασαν στασίδι από νωρίς, το 2015, και μάζευαν μεροκάματα ακόμα και από υπόδικους και ελεγχόμενους.

Ήταν τότε που η μισή κυβέρνηση προσπαθούσε να «δέσει» απατεώνες και η άλλη μισή τους βοηθούσε να γλιτώσουν.

Αυτό αποδείχτηκε αδιάσειστα και στην επόμενη Βουλή, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε, γιατί οι χορηγοί συνήθως έχουν αχρωματοψία. Δεν τους νοιάζει ποιος είναι κυβέρνηση, τους νοιάζει να κρατούν δεμένη χειροπόδαρα την εκάστοτε κυβέρνηση.

Κάπως έτσι την γλίτωσαν τα πραγματικά λαμόγια της αριστεράς, την ώρα που αξιωματούχοι με ευγενή κίνητρα έτρεχαν ακόμα και στα ειδικά δικαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολιτικές εξελίξεις στην κεντροαριστερά θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό από τα συμφέροντα που προτίθενται να εξυπηρετήσουν είτε δελφίνοι υφιστάμενων κομμάτων, είτε αρχηγοί σε νέους πολιτικούς σχηματισμούς από τα σπλάχνα των παλιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.