ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι ευχές του Κ.Μητσοτάκη για τους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η δήλωση για τον Επίτροπο

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι ευχές του Κ.Μητσοτάκη για τους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η δήλωση για τον Επίτροπο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τους πολιτικούς συντάκτες στους κήπους του προεδρικού Μεγάρου και αναφέρθηκε στις διαβουλεύσεις με τις Βρυξέλλες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινάνε την Παρασκευή στο Παρίσι.

«Η χώρα θα έχει έναν Επίτροπο και το προνόμιο της επιλογής Επιτρόπου ανήκει αποκλειστικά στη χώρα μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης για τις διαβουλεύσεις που είναι σε εξέλιξη με τις Βρυξέλλες και ανέφερε ότι η Αθήνα θα προτείνει ένα πρόσωπο. «Δεν ξέρουμε ακόμα το χαρτοφυλάκιο» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός που θα μεταβεί στο Παρίσι για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων εκτίμησε ότι η ελληνική παρουσία θα είναι επιτυχημένη. «Νομίζω ότι θα πάμε καλά» είπε αναφερόμενος στο τένις, το πόλο γυναικών αλλά και τους κρίκους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας με τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά στον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην τουρκική πρόκληση για την Κάσο λέγοντας «μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας (σ.σ. εννοώντας προφανώς τους Τούρκους), αλλά τελικά όλα καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.