ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Όταν η φωτιά σβήνει είμαστε ξυρισμένοι και αρτιμελείς – Όταν «καίγονται και τα χαμομήλια» βγαίνουμε αξύριστοι και λαβωμένοι

Αποκαλύφθηκαν τα επικοινωνιακά κόλπα της κυβέρνησης για να ξεχάσουν οι πολίτες ότι τους άφησαν να καούν

Όταν η φωτιά σβήνει είμαστε ξυρισμένοι και αρτιμελείς – Όταν «καίγονται και τα χαμομήλια» βγαίνουμε αξύριστοι και λαβωμένοι

Όταν η φωτιά σβήνει (ας πούμε έγκαιρα) τότε στην κυβέρνηση είναι όλοι ξυρισμένοι και αρτιμελείς αντιθέτως όταν καίγονται και τα χαμομήλια βγαίνουν αξύριστοι και λαβωμένοι.

Πέρσι που είχαν βρει χρόνο και ξυρίστηκαν, Μητσοτάκης και Κικίλιας (δείτε το σχετικό βίντεο) μετά προφανώς από την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, προφανώς τα πράγματα ήταν καλύτερα σε ό,τι αφορά την Αττική (γιατί σε Ρόδο και Θράκη η φωτιά σταμάτησε επειδή δεν είχε τίποτε άλλο να κάψει).

Τότε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Β.Κικίλιας είχε το χέρι του υγιές χωρίς νάρθηκα.

Τα καραγκιοζιλίκια με τα αξύριστα στελέχη της κυβέρνησης που δήθεν δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα γιατί είναι στο καθήκον, κάτι σαν τους μαχητές του ελληνοαλβανικού μετώπου δηλαδή, ελπίζουμε να μην εμφανιστούν ξανά και να σταματήσουν.

Γιατί είναι εκνευριστικό και να σου καίνε την πατρίδα και να προσπαθούν να σου κάψουν και το μυαλό.

Αν πάμε δε, σε ψυχολογική ανάλυση του τι είπαν χθες Μητσοτάκης–Κικίλιας και το τι είδαν οι Έλληνες από τις καμένες περιοχές καταλήγουμε ότι πάσχουν από το σύνδρομο άρνησης της πραγματικότητας το οποίο είναι πολύ χειρότερο από μία απλή παραδοχή ότι οι πολιτικοί λένε ψέματα.

Άρνηση της πραγματικότητας έχουν οι πάσχοντες που χρήζουν ψυχιατρικής  βοήθειας.

Άρα το θέμα είναι πολύ ευρύτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικά με το ανέκδοτο που λέγεται «Κικίλιας», θα πρέπει να καταλάβει ακόμα και ο Μητσοτάκης  ότι είναι άλλο να έχεις κάποιον που προσπαθεί και αποτυγχάνει γιατί είναι τέτοια η δομή της κυβέρνησης που δεν υπάρχει περίπτωση να επιτύχει σε κανένα μεγάλο τεστ, και άλλο να έχεις έναν τύπο ο οποίος θα ήταν εξαιρετικός, πιθανόν σε φαρσοκωμωδίες αλλά όχι σε υπουργική θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.