ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Όταν ο Α.Γεωργιάδης έλεγε ότι: «Τον εκλογικό νόμο αλλάζουν οι κυβερνήσεις που ξέρουν ότι θα χάσουν τις εκλογές»

Μπορεί να θέλει να ξεχάσει όσα έλεγε αλλά η πραγματικότητα δεν θα τον αφήνει

Όταν ο Α.Γεωργιάδης έλεγε ότι: «Τον εκλογικό νόμο αλλάζουν οι κυβερνήσεις που ξέρουν ότι θα χάσουν τις εκλογές»

Εφιάλτης για τον Άδωνι Γεωργιάδη οι δηλώσεις του ίδιου που είχε κάνει σε ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Την ίδια στιγμή που το ένα κυβερνητικό στέλεχος μετά το άλλο δηλώνει -άλλοτε εμμέσως και άλλοτε σαφώς- πως υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή του εκλογικού νόμου προκειμένου να διασφαλιστεί η «σταθερότητα» της επόμενης κυβέρνησης, οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη υπενθυμίζουν τον πραγματικό λόγο πίσω από τα λεγόμενά τους.

Και μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης  να θέλει να ξεχάσει τα όσα δήλωνε για τις κυβερνήσεις που αλλάζουν τελευταία στιγμή τον εκλογικό νόμο, όμως η πραγματικότητα δεν τον αφήνει.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση δεν θα αλλάξει για πρώτη φορά τον εκλογικό νόμο, καθώς κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί με την αντικατάσταση της απλής αναλογικής που είχε θεσμοθετηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ.

Τα στελέχη της κυβέρνησης ζητούν για δεύτερη φορά την αλλαγή του εκλογικού νόμου που ίδιοι ψήφισαν, ώστε να αυξηθούν οι έδρες-μπόνους που θα λάβει το πρώτο κόμμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.