ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Κ.Μητσοτάκης έλεγε το 2020 στους κατοίκους της Καρδίτσας «όταν έρθω πάλι ο θυμός θα έχει δώσει θέση στην ανακούφιση»!

«Γιατί σαν κυβέρνηση έχουμε αποτελεσματικότητα» έλεγε τότε στους πολίτες

Ο Κ.Μητσοτάκης έλεγε το 2020 στους κατοίκους της Καρδίτσας «όταν έρθω πάλι ο θυμός θα έχει δώσει θέση στην ανακούφιση»!

Υπάρχει ένα βίντεο από το μακρινό… όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή 2020, σε μία πρότερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα μετά από την καταστροφή που είχε υποστεί και τότε η περιοχή από πλημμύρες. 

Αυτό το βίντεο αποτελεί κόλαφο για το «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τότε ο πρωθυπουργός είχε πει στους κατοίκους πως όταν έρθει και πάλι στην Καρδίτσα ο θυμός και απογοήτευση θα έχουν φύγει από τους κατοίκους και θα νιώθουν ανακούφιση!

Ο πρωθυπουργός το 2020, συγκεκριμένα είπε:

«Θέλω όταν ξαναέρθω στην Καρδίτσα ο θυμός κ η απογοήτευση να έχουν δώσει θέση στην ανακούφιση! Γιατί έχουμε δείξει ως κυβέρνηση.. αποτελεσματικότητα».

Είτε το θέλει είτε όχι ο πρωθυπουργός γνωρίζει πως αυτό το βίντεο θα παίζει συνεχώς τις επόμενες ημέρες και ότι ο ίδιος θα αναγκαστεί να πάει στην Καρδίτσα όπως και στα Τρίκαλα, στη Λάρισα, και στο Βόλο.

Είναι κατανοητό πως όχι μόνο ο θυμός και οργή δεν έφυγαν αλλά πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί.

Αυτό που έταξε στους κατοίκους ότι η κυβέρνηση έχει αποτελεσματικότητα φαντάζει πλέον ως κακόγουστο αστείο.

Το πρόβλημα με την τωρινή καταστροφή είναι το μέγεθος και έκταση της.

Θα απαιτήσει δισεκατομμύρια ευρώ (το ένα που είπε ο καθηγητής Ε.Λέκκας είναι αισιόδοξη πρόβλεψη) και πάνω από πέντε χρόνια για να αποκατασταθούν οι ζημιές και για να επανακτήσουν οι κάτοικοι ένα μέρος των περιουσιών τους.

Με λίγα λόγια θα απαιτηθεί ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από την υποτιθέμενη τετραετή θητεία της σημερινής κυβέρνησης.

Αυτή τη στιγμή επισκέπτεται ξανά την Καρδίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα τι θα πει; Αυτό το βίντεο πολύ θα ήθελαν στο Μαξίμου να εξαφανιστεί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.