ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Γερουλάνος: «Θα είναι τιμή μου να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ»

Η κεντρική του ομιλία

Π.Γερουλάνος: «Θα είναι τιμή μου να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ»

«Πλημμυρίστε τις κάλπες και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή! Η μεγάλη συμμετοχή ανεβάζει το ΠΑΣΟΚ! Η μεγάλη συμμετοχή νομιμοποιεί τον νέο αρχηγό! Και με μεγάλη συμμετοχή ξεκινάμε το ταξίδι της νίκη στις επόμενες εκλογές!» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος κατά την κεντρική του ομιλία το βράδυ της Τετάρτης έξω από την Παλαιά Βουλή.

«Υποκλίνομαι στην αγάπη σας. Υποκλίνομαι στην εμπιστοσύνη σας. Υποκλίνομαι στον ενθουσιασμό σας! Τώρα είναι η ώρα. 6 και 13 Οκτώβρη ψηφίζουμε. Και αλλάζουμε σελίδα. Τώρα! Ήρθε η ώρα!

Πριν 3 μήνες, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, είπα: «Θα είναι τιμή μου, να διεκδικήσω την ψήφο σας για να ηγηθώ του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος!». Το εννοώ! Πραγματική τιμή μου!» ανέφερε απευθυνόμενος στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.