ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Π.Χρηστίδης: «Δουλεύουμε προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να φτάσει στο 25% και το 30%»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έθεσε τον εκλογικό πήχη πολύ ψηλά

Π.Χρηστίδης: «Δουλεύουμε προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να φτάσει στο 25% και το 30%»

Την υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδιασμού που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στο να επιτελέσει τον ρόλο του ως αντιπολίτευση με σοβαρότητα αλλά και να διαμορφώσει παράλληλα την προοπτική ενός κυβερνητικού πόλου, τόνισε ο βουλευτής Παύλος Χρηστίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (15/10).

Ακολουθούν αποσπάσματα από τις σχετικές δηλώσεις του:

«Κάναμε μια εσωκομματική διαδικασία, η οποία ήταν άψογη. Ήταν μια διαδικασία, η οποία γέμισε την παράταξη με δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα αλλά και ευθύνη.

Ο πήχης είναι πολύ ψηλά και υπό αυτή την έννοια έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε.

 Είναι άλλο να συμβάλλεις, να συμμετέχεις και να εργάζεσαι για ένα κόμμα του 8, του 10 και του 13% και είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις για ένα κόμμα, το οποίο θέλει να φτάσει το 25 και το 30%.

[…] Εκτός από τον στόχο του μεγάλου ΠΑΣΟΚ, πρέπει να κωπηλατούμε όλοι και προς την ίδια κατεύθυνση και αυτό σημαίνει συναπόφαση και συνεκτέλεση.

Και σε αυτό χρειάζεται να έχουμε όλοι καλή προαίρεση για όλα τα ζητήματα.

Άρα από εδώ και εμπρός, επειδή έχουμε στόχο να πάμε πολύ ψηλά, όλα τα δευτερεύοντα ζητήματα θα τα λύσουμε, γιατί η πρόθεση μας είναι να λύσουμε τα ζητήματα των Ελλήνων πολιτών.

[…] Δεν είναι ο πήχης μας σε αυτό το οποίο συνέβη στα εσωτερικά μας ζητήματα όλους τους προηγούμενους μήνες αλλά στα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη να ακούσουν και μια εναλλακτική πρόταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτή την πρόταση πρέπει να την καταθέσουμε για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν, όπως έχουμε ήδη κάνει, για παράδειγμα με τη στεγαστική κρίση, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τη μεταναστευτική πολιτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.