Σάλο προκάλεσε η ανακοίνωση της παλαιστινιακής παροικίας Ελλάδος για τη δολοφονία του Ιωνά Καρούση στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ, την ευθύνη της οποία ανέλαβε η Χαμάς.

Στην ανακοίνωσή της, γράφει πως με «μεγάλη λύπη απευθυνόμαστε στον τραγικό θάνατο του Ίωνα, ενός Έλληνα πολίτη που έχασε τη ζωή του στο Ισραήλ» και καταλήγει πως ο 26χρονος «δεν ήταν αθώος πολίτης».

«Ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν, μέλος του ισραηλινού Στρατού», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτηση της η Αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Αρχής δημοσιεύει φωτογραφίες του νεαρού Ιωνά από την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας στο Ισραήλ, που ήταν το 2017-2018, όπως φαίνεται από την ημερομηνία που δημοσιεύτηκαν στο Instagram οι φωτογραφίες του.

Στα σχόλια οι χρήστες του Twitter διαφωνούν με την ανακοίνωση, λέγοντας πως είναι μία ντροπιαστική ανάρτηση.

Το πρωί της Παρασκευής για την ανάρτηση αντέδρασε και ο υπ. Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η ανακοίνωση της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής για τον νεκρό Ιωνά εκτός από προφανώς αισχρή, αποτελεί και την απόδειξη του πραγματικού προβλήματος.

Κατά τους Παλαιστινίους κανένας Εβραίος πολίτης δεν είναι αθώος άρα όλοι καλώς σκοτώνονται είτε από τρομοκράτες, είτε από ρουκέτες, είτε από σφαγές όπως της 7ης Οκτωβρίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!