ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Περιφέρεια Αττικής: Απομακρύνονται ακόμη 6 υπάλληλοι κατόπιν εντολής του Χαρδαλιά

Οι υπάλληλοι κατηγορούνται για μια σειρά βαρέων αδικημάτων

Περιφέρεια Αττικής: Απομακρύνονται ακόμη 6 υπάλληλοι κατόπιν εντολής του Χαρδαλιά

Στην κίνηση να «ξηλώσει» ακόμη 6 άτομα που εργάζονταν στη Διεύθυνση Μεταφορών της περιφέρειας Αττικής, προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, εγείροντας απορίες για το πως τόσα άτομα που δούλευαν σε θέσεις της περιφέρειάς του, έκαναν ανενόχλητα τις παρανομίες τους «κάτω από την μύτη του».

Θυμίζουμε ότι το 2019 όχι ένας ούτε δύο, αλλά πάνω από 30 άτομα, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, είχαν βρεθεί να εμπλέκονται σε μια σειρά από ποινικά αδικήματα: Από δωροδοκίες και παραβάσεις καθήκοντος μέχρι και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Μετά την άμεση απομάκρυνση 27 στελεχών, ο περιφερειάρχης Αθηνών προχώρησε προσφάτως και σε αντίστοιχες ενέργειες 6 ακόμη ατόμων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ των κατηγορουμένων στη συγκεκριμένη υπόθεση ανήκαν διευθυντές και τμηματάρχες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ερώτημα όμως που ανακύπτει είναι το εξής: γίνεται να μην γνώριζε ή έστω να είχε αντιληφθεί έναν εμπλεκόμενο από όλους αυτούς, που καταχράζονταν θέσεις του Δημοσίου και λεφτά του ελληνικού λαού, πριν αποκαλυφθεί το σκάνδαλο από αστυνομικούς και ελεγκτικούς μηχανισμούς;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.