ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Καταδίκασε την επίθεση του Π.Πολάκη στη Μ.Συρεγγέλα – «Είναι μία συμπεριφορά σεξιστική»

«Διαφωνώ στα πάντα με την Μ.Συρεγγέλλα αλλά δεν επιτρέπω τέτοια συμπεριφορά σε μια γυναίκα»

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Καταδίκασε την επίθεση του Π.Πολάκη στη Μ.Συρεγγέλα – «Είναι μία συμπεριφορά σεξιστική»

«Δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας αλλά του τι πρότυπα παράγονται για την ελληνική κοινωνία» τόνισε η Ζ.Κωνσταντοπούλου και συνέχισε «όταν δεχόμουν επιθέσεις από το ίδιο το κόμμα στο οποίο βρισκόμουν ήμουν πρόεδρος της Βουλής».

Για «συμπεριφορά νταή και σεξιστική» από τον Παύλο Πολάκη μετά την επίθεσή του στην Μαρία Συρεγγέλα έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου το πρωί της Τετάρτης.

Ερωτηθείσα, δε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε τη συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε «γιατί προφανέστατα αυτές οι συμπεριφορές τυγχάνουν έγκρισης».

«Είναι ζήτημα του τι πρότυπα παράγονται. Όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές του νταή, του σεξιστή του τσαμπουκά, τις βλέπει η κοινωνία» πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως συμπλήρωσε «εγώ δέχομαι καθημερινά τέτοιου είδους φαινόμενα. Υπερασπίζομαι κάθε γυναίκα και πρόσωπο που θα δεχθεί τέτοια επίθεση. Διαφωνώ στα πάντα με την Συρεγγέλλα αλλά δεν επιτρέπω τέτοια συμπεριφορά σε μια γυναίκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είναι θέμα κομματικό γιατί τέτοιες συμπεριφορές διατρέχουν το πολιτικό σύστημα. Εγώ ήμουν πρόεδρος της βουλής όταν δεχόμουν τέτοιου είδους επιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε για το θέμα η κυρία Κωνσταντοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.