ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

O Μητροπολίτης Ζακύνθου «κάρφωσε» στον Κ.Μητσοτάκη τον βουλευτή Δ.Ακτύπη: «Έφαγε με αρνητές μοναχούς»

Έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό για να ενημερώσει... για μια επίσκεψη του βουλευτή σε μοναστήρι

O Μητροπολίτης Ζακύνθου «κάρφωσε» στον Κ.Μητσοτάκη τον βουλευτή Δ.Ακτύπη: «Έφαγε με αρνητές μοναχούς»

Ο Μητροπολίτης Ζάκυνθου, Διονύσιος, αποφάσισε να «καρφώσει» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Διονύση Ακτύπη, ο οποίος επισκέφτηκε μοναστήρια στα οποία φέρεται να υπάρχουν πολλοί ανεμβολίαστοι μοναχοί.

Ο ιεράρχης έστειλε επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την επιμονή του βουλευτή της ΝΔ, να επισκέπτεται μοναστήρια, τα οποία η εκκλησία έχει αποκλείσει ακριβώς γιατί φιλοξενούν ανεμβολίαστους μοναχούς.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει στην επιστολή του με ημερομηνία 4 Ιανουαρίου: «μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίτημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Αναλυτικά η επιστολή του Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιου στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Όταν εμείς δίνουμε καθημερινά και με μεγάλο κόστος να πείσουμε για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, τιμωρώντας και επιβάλλοντας αυστηρές κυρώσεις στους αντιεμβολιαστές ιερείς και μοναχούς, προκειμένου να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την πανδημία, ο βουλευτής Ζακύνθου μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίτημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Ο Διονύσης Ακτύπης επισκέφθηκε δύο μοναστήρια, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Κατερίνα Μωθωναίου και σε ανάρτησή του μετά τις αντιδράσεις υποστήριξε ότι «τόσο ως ιατρός όσο και ως βουλευτής από την πρώτη στιγμή στήριξα αδιαπραγμάτευτα το εμβόλιο κατά της covid-19 ως τη μόνη λύση, το μόνο όπλο που έχουμε στα χέρια μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.