ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γεωργιάδης: Δηλώνει «υπερήφανος» για τις αλλαγές στο ΕΣΥ – Οι γιατροί έχουν αντίθετη άποψη (φωτο)

Έντονες αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης περί άσκησης ιδιωτικού έργου από γιατρούς του ΕΣΥ

Α.Γεωργιάδης: Δηλώνει «υπερήφανος» για τις αλλαγές στο ΕΣΥ – Οι γιατροί έχουν αντίθετη άποψη (φωτο)

Μετά την δημοσίευση της κυβερνητικής απόφασης για την άσκηση ιδιωτικού έργου από γιατρούς του ΕΣΥ, το δημόσιο ιατρικό προσωπικό της χώρας βρίσκεται στα «κάγκελα».

«Είμαι υπερήφανος που επί θητείας μου έγινε η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στο ΕΣΥ από την ίδρυση του… το ιδιωτικό έργο των γιατρών του ΕΣΥ κάνει τη θέση του γιατρού στο ΕΣΥ περισσότερο ελκυστική», τονίζει σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «με όλα τα άλλα μέτρα που λαμβάνουμε πιστεύω ότι θα αρχίσουμε να έχουμε πολύ μεγαλύτερη προσέλευση στις προσκλήσεις μας για πρόσληψη νέων γιατρών».

Κι αυτό την ώρα που η απόφαση της κυβέρνησης για τη δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου από τους γιατρούς του ΕΣΥ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο και από τον -άμεσα επηρεαζόμενο- ιατρικό κλάδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συν τοις άλλοις, συνεχίζεται η «βεντέτα» του υπουργού Υγείας με τους ιδιώτες γιατρούς, τους οποίους και απειλεί με επίταξη, εάν δεν συνδράμουν στις εφημερίες σε επαρχιακά νοσοκομεία και δομές Υγείας της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.