ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γεωργιάδης: Μαινόμενος επιτέθηκε στους κατοίκους της Λήμνου

Ο Α.Γεωργιάδης έκανε λόγο «μεγάλη πρόοδο» στο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια

Α.Γεωργιάδης: Μαινόμενος επιτέθηκε στους κατοίκους της Λήμνου

«Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, δεν είμαι κανένας άνεργος ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ. Είμαι του ιδιωτικού τομέα. Δεν είμαι μόνιμος είμαι κανονικός εργαζόμενος» είπε προκλητικά στους κατοίκους της Λήμνου ο υπουργός Υγείας.

Φορείς και σωματεία της Λήμνου κατήγγειλαν την κατάσταση στο νοσοκομείου του νησιού στον υπουργό Υγείας και τον έκαναν έξαλλο.

Ο Άδωνις Γεωργιἀδης επιχείρησε να παρουσιάσει μια τέλεια εικόνα του ΕΣΥ και στην συνέχεια επιτέθηκε στους νησιώτες.

Οι κάτοικοι ζήτησαν την στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό για την εξυπηρέτηση των ασθενών από τον υπουργό, ο οποίος είχε συνάντηση με τον διοικητή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο «μεγάλη πρόοδο» στο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια και κατηγόρησε τους πολίτες ότι ψεύδονται. «Έρχεστε για πολιτικούς λόγους να πείτε ψέματα» είπε.

«Εγώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από τα 12, δεν είμαι κανένας άνεργος ούτε δημόσιος υπάλληλος της ΑΔΕΔΥ. Είμαι του ιδιωτικού τομέα. Δεν είμαι μόνιμος, είμαι κανονικός εργαζόμενος» είπε προκλητικά στους κατοίκους της Λήμνου ο υπουργός Υγείας.

Οι νησιώτες του είχαν απαντήσει: «Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Εμείς ζούμε εδώ. Ελάτε να ζήσετε εδώ, να δείτε τι θα αντιμετωπίσετε. 400 ευρώ τα δύο άτομα το εισιτήριο για Αθήνα. Είναι ζητήματα ζωής, δεν είναι θέμα χρόνου. Εσείς μιλάτε με νούμερα, εμείς ζούμε εδώ πέρα. Μιλάτε εκ του ασφαλούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.