ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γεωργιάδης: «Οι πολίτες που κατηγορούν την κυβέρνηση έχουν… ψυχολογικά θέματα» (βίντεο)

«Ο μόνος που αξίζει να τον κατηγορήσεις είναι ο Μητσοτάκης, γιατί είναι ο μόνος που έχει αξία»

Α.Γεωργιάδης: «Οι πολίτες που κατηγορούν την κυβέρνηση έχουν… ψυχολογικά θέματα» (βίντεο)

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (16/9), ανέφερε πώς οι πολίτες που κατηγορούν την κυβέρνηση έχουν… ψυχολογικά θέματα!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Όποιος ξυπνάει το πρωί και θέλει να παραπονεθεί για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή του, για οτιδήποτε, γιατί οι άνθρωποι έχουν και την ανάγκη να κατηγορήσουν κάποιον άλλον, να γκρινιάξουν, να στεναχωρηθούνε, οτιδήποτε είναι ψυχολογικά θέματα αυτά.

Μπορεί να κατηγορήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να κατηγορήσεις το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να κατηγορήσεις την Αριστερά. Ο μόνος που αξίζει να τον κατηγορήσεις είναι ο Μητσοτάκης, γιατί είναι ο μόνος που έχει αξία».

«Μήπως επειδή είναι πρωθυπουργός;» απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τον υπουργό να απαντά μεταξύ άλλων πως:

«Όχι γιατί είναι πρωθυπουργός, γιατί όταν ο πρωθυπουργός έχει ένα ισχυρό κόμμα αντιπολιτευόμενο οι οπαδοί του δικού του κόμματος κατηγορούν το άλλο κόμμα και τούμπαλιν. Αυτό λειτουργεί ως ένα δυναμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.