ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γεωργιάδης – Π.Πολάκης: Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν – «Ουστ» φώναζε ο Γεωργιάδης (βίντεο)

Νέο επεισόδιο με εκρηκτικό διάλογο μεταξύ Π.Πολάκη και Α.Γεωργιάδη

Α.Γεωργιάδης – Π.Πολάκης: Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν – «Ουστ» φώναζε ο Γεωργιάδης (βίντεο)

Η συζήτηση στην κοινοβουλευτική Επιτροπή αφορούσε στην δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου και ο τομεάρχης Διαφάνειας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην απόπειρα της κυβέρνησης να μην συνταγογραφούνται φάρμακα στους ανασφάλιστους πολίτες.

Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης το μεσημέρι της Τετάρτης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, με τον υπουργό Υγείας να φωνάζει «Ουστ!» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

-«Ξαναδιαβάστε, κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε την νομοθετική διάταξη, που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση» είπε ο Π. Πολάκης και πήγε να βγει από την αίθουσα.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν εκρηκτικός!

–Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!

–Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

–Γιώργος Στύλιος (πρόεδρος Επιτροπής): Δεν έχετε τον λόγο, κύριε Πολάκη.

–Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος, κύριε πρόεδρε.

– Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα, κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

–Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε «Ουστ!»

– Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις

–Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε «Ουστ!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.