ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Α.Γκλέτσος: «Αν βγω εγώ πρόεδρος την επόμενη ώρα θα διαγράψω τον Σ.Κασσελάκη – Είναι επικίνδυνος για το κόμμα»

«Αναμενόμενη και δημοκρατική η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής»

Α.Γκλέτσος: «Αν βγω εγώ πρόεδρος την επόμενη ώρα θα διαγράψω τον Σ.Κασσελάκη – Είναι επικίνδυνος για το κόμμα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής (13/10) μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, και τόνισε ότι «αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα θα διαγράψω τον Στέφανο Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά».

Παράλληλα, μιλώντας για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλειστεί από τις εκλογές ο Σ.Κασσελάκης, ανέφερε πώς ήταν αναμενόμενη και δημοκρατική.

«Χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου».

«Κι εγώ θα ήθελα να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης, για να πάρει την απάντησή του από τη βάση και θα την πάρει και στο συνέδριο. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε το σωστό. Όταν άκουγα το πρωί τον Άδωνι Γεωργιάδη να μας ψέγει πως δεν έχουμε δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Δημοκρατία έχει να κάνει με την πλειοψηφία, όχι με το να κάνει ότι θέλει ο καθένας».

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ως επικίνδυνο για την Αριστερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας ήρθε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο. Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.