ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Α.Γκλέτσος για την παραπομπή του στο πειθαρχικό: «Εκεί που μας χρωστάγανε θέλουν να μας πάρουν και το βόδι»

«Μετά τις κουκούλες και τα μαύρα ταμεία τώρα μας πάνε και στην επιτροπή δεοντολογίας»

Α.Γκλέτσος για την παραπομπή του στο πειθαρχικό: «Εκεί που μας χρωστάγανε θέλουν να μας πάρουν και το βόδι»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος μετά από αίτημα 12 μελών της ΚΕ, που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε πώς «εκεί που μας χρωστάγανε, τώρα θέλουν να μας πάρουν και το βόδι».

«Μετά τις κουκούλες και τα μαύρα ταμεία τώρα μας πάνε και στην επιτροπή δεοντολογίας. Εντάξει, εάν χρειαστεί να πάω και στην επιτροπή να απολογηθώ θα το κάνω κι αυτό, θα το ζήσω και αυτό», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος.

Ερωτηθείς για τις διαδικασίες έως τις εσωκομματικές εκλογές, διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει και τόσο καλά τα του καταστατικού καθώς είναι πολιτικός και όχι «ειδικός συριζολόγος».

Τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ και πρόσθεσε πως ο κάθε υποψήφιος καταθέτει το βιογραφικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Έχω στο βιογραφικό μου πως ό,τι λέω το κάνω και είμαι πολύ διεκδικητικός», σημείωσε ο κ. Γκλέτσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.