ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γκλέτσος: «Να με πει κουκουλοφόρο ο Κασσελάκης; – Αν τον ξαναβγάλουν θα φύγω»

«Ο Κασσελάκης ήταν ένα κύμβαλο αλαλάζων που περνούσε στα κανάλια για να δείξει τον πλούτο του, έταζε λαγούς στα πετραχήλια χωρίς να βγαίνει ο λογαριασμός» είπε

Α.Γκλέτσος: «Να με πει κουκουλοφόρο ο Κασσελάκης; – Αν τον ξαναβγάλουν θα φύγω»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τον οποίο είπε ότι «δεν υφίστατο ως πολιτικός αρχηγός και ως πολιτικό ών στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ» αλλά ήταν «ένα κύμβαλο αλαλάζων που περνούσε στα κανάλια για να δείξει τον πλούτο του, έταζε λαγούς στα πετραχήλια χωρίς να βγαίνει ο λογαριασμός» εξαπέλυσε το βράδυ της Δευτέρας ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως είπε στο Kontra24 «εμείς κάναμε τη σούμα σε ένα μπακαλοτέφτερο και μας έπιανε το στομάχι και στη ΝΔ γελούσαν» για να προσθέσει ότι «η μόνιμη τακτική του όταν κάναμε σχόλια ήταν ότι τον υπονομεύει ο Τσίπρας μήπως και φοβηθούμε και τα πάρουμε πίσω»

Όσον αφορά, δε, την υποψηφιότητά του επανέλαβε ότι «ήταν κάτι που αποφάσισα αμέσως για να βάλω πλάτη στο κόμμα και όχι για προσωπικές φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι πρέπει κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στη δημοσιότητα και έχουμε ένα βιογραφικό που αρμόζει στην αριστερά και δεν ήρθαμε μια μέρα και είπαμε γεια σας»

Κατά τον Απόστολο Γκλέτσο «ο Κασσελάκης απώλεσε την εξουσία δεν τον καθαίρεσε η ΚΕ. Κι εμείς έχουμε 13 σκυλιά δεν τα βγάζουμε. Από τον 3ο και 4ο μήνα τα έλεγαν όλοι, δεν τον κατέβασε η κεντρική επιτροπή, ξεχείλισε το ποτήρι. Και το επιστέγασμα να βγει μπροστά σε ανθρώπους με οικογενειακή ιστορία και να τους πει κουκουλοφόρους; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, να μας πει κουκουλοφόρους ο Κασσελάκης; Αλήθεια;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα, δε, τι θα συμβεί αν εκλεγεί εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «ας τον ξαναβγάλουν και να τον πάρουν να πορευτούν, εγώ τουλάχιστον θα φύγω. Να με πει κουκουλοφόρο ο Κασσελάκης; Έχω παππού που εδάρη και βασανίστηκε, έχω αγωνιστική προσωπική ιστορία στην αριστερά. Όταν αναλαμβάνουμε θέσεις δεν μας στρώνουν ροδοπέταλα. Δεν υπάρχει μου κάνουν πόλεμο. Ή νικάς ή πας στο σπίτι σου. Ή πας ξανά σε εκλογές και συνεχίζεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.