ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γκλέτσος: «Ο Σ.Κασσελάκης ήταν νάρκισσος και έλεγε αρλούμπες»

«Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Α.Γκλέτσος: «Ο Σ.Κασσελάκης ήταν νάρκισσος και έλεγε αρλούμπες»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το μεσημέρι της Τρίτης (17/9) ανέφερε πώς ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν νάρκισσος και έλεγε αρλούμπες.

Παράλληλα τόνισε χαρακτηριστικά πώς «ή θα ενωθούμε ή θα πάμε σπίτια μας».

«Ο κόσμος πεινάει. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, διότι θέλουμε να κάνουμε πραγματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Την πρώτη Κυριακή, ψήφισα τον Νίκο Παππά.

Μετά, είπαμε να πάμε με τον Κασσελάκη, είδαμε ένα παλικάρι όμορφο, με όρεξη και ήρθε το σοκ. Αργότερα, είδαμε ότι πρόκειται για ένα παλικάρι με έπαρση, νάρκισσο, να λέει αρλούμπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσίπρας δεν μεθόδευσε ποτέ να πριονίσει την καρέκλα του Κασσελάκη. Αυτό ήταν στο μυαλό του, για αυτό και οι αναφορές για “κουκούλες” στην Κεντρική Επιτροπή», επεσήμανε ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.