Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με την φτώχεια.

">

«Όταν υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που υποφέρουν από φτώχεια στη χώρα μας, με τους γονείς τους να είναι άνεργοι ή χαμηλόμισθοι και να δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν ακόμα και στα βασικά λόγω υψηλού κόστους ζωής, τότε σίγουρα κάτι δεν κάνουμε σωστά ως κοινωνία», αναφέρει αρχικά σε ανακοίνωσή της, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής και συνεχίζει:

«Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για τη φτώχεια των παιδιών στην Ελλάδα σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ευημερίας και Παιδικής Φτώχειας του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).

Περίπου 62.877 παιδιά στη χώρα μας βιώνουν τη φτώχεια στο πετσί τους, ενώ περίπου 115.000 παιδιά βιώνουν γενική οικονομική φτώχεια».

Μάλιστα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου χαρακτηρίζει ως μύθο τις υποσχέσεις της κυβέρνησης περί εξάλειψης της φτώχειας στη χώρα μας.

«Ο Μητσοτάκης στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησής του απέτυχε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των Ελλήνων που παλεύουν για να προσφέρουν μια καλύτερη ζωή στα παιδιά τους. Η ακρίβεια μαστίζει τη χώρα μας και έχει άμεσο αντίκτυπο στις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, που είναι το μέλλον της χώρας μας», επισημαίνει και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ζητάμε άμεση κυβερνητική παρέμβαση και μείωση φόρων για να αυξηθεί το εισόδημα των γονιών τους».