ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Α.Λατινοπούλου: «Αν είχε φιλότιμο η Σ.Βούλτεψη θα ‘χε ήδη παραιτηθεί»

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε Πακιστανός από τη Σ.Βούλτεψη

Α.Λατινοπούλου: «Αν είχε φιλότιμο η Σ.Βούλτεψη θα ‘χε ήδη παραιτηθεί»

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στη Σοφία Βούλτεψη τονίζοντας πώς «αν είχε φιλότιμο θα ‘χε ήδη παραιτηθεί».

Η ανάρτησή της:

«Αν είχε φιλότιμο η Βούλτεψη θα ‘χε ήδη παραιτηθεί. Αν είχε φιλότιμο η κυβέρνηση της ΝΔ που είχε ήδη αποπέμψει.

Και τα δυο μέρη όμως τα ενώνει η αγάπη για την Πακιστανική κοινότητα. Γι’ αυτό και οι παρατάσεις διαμονής όπως και οι νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών πάνε σύννεφο».

Να υπενθυμιστεί πώς η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σ.Βούλτεψη, με ανακοίνωσή της απάντησε στα δημοσιεύματα για σχέσεις της με μέλος της πακιστανικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το υπουργείο Μετανάστευσης συνομιλεί εδώ και πολλά χρόνια “θεσμικά” με όλες τις κοινότητες και τους/τις προέδρους τους, οι οποίοι/οποίες μεταφέρουν τα αιτήματα και τα προβλήματα των ανθρώπων που εκπροσωπούν και που νομίμως διαμένουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Το τηλεφώνημα που δέχθηκε Πακιστανός από τη Σ.Βούλτεψη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τηλεφώνημα δεν ακούγεται όλη η συνομιλία ακούγονται όμως μερικές από τις φράσεις του Πακιστανού:

Χαλόου, ναι καλησπέρα. Καλά δόξα τω Θεό, εδώ στον αγώνα.

Το ξέρω το ξέρω το παρακολουθώ. Πες του, του Μάνου να ΄ρθω να τον δω.

(…) Α, ωραία την άλλη εβδομάδα μωρέ, εντάξει;”, λέει ο Πακιστανός στην Σ.Βούλτεψη.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: “Αυτοί που συζητήσαμε μαζί με το γιό σου. Που είναι 20 και περιμένουνε”, λέει ο Πακιστανός στην Βούλτεψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.