ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Α.Λατινοπούλου για τη μεγάλη νίκη της Μ.Λεπέν στη Γαλλία: «Ο κόσμος επιτέλους ξυπνάει»

«Η Μ.Λεπέν σάρωσε σε όλη τη Γαλλία, πλην του πλήρως ισλαμοποιημένου Παρισιού» είπε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής»

Α.Λατινοπούλου για τη μεγάλη νίκη της Μ.Λεπέν στη Γαλλία: «Ο κόσμος επιτέλους ξυπνάει»

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίασε μέσω μιας ανάρτησης της στο «Χ» την πρωτιά της Μαρίν Λεπέν, στην Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Νέος εκλογικός σεισμός στην Ευρώπη με μεγάλη νικήτρια τη Μαρίν Λεπέν, στις εκλογές της Γαλλίας, που μέσα σε λίγο καιρό υπερδιπλασίασε το ποσοστό της φτάνοντας το 33%.

Η Μαρίν Λεπέν σάρωσε σε όλη τη Γαλλία, πλην του πλήρως ισλαμοποιημένου Παρισιού.

Όλα τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης την αποκαλούν ακροδεξιά, όπως αποκαλούν όσους θέλουν να μπει ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση και την παράνοια της woke ατζέντας.

Ευτυχώς, ΦΩΝΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ σε όλη την Ευρώπη ακούγονται ξανά!

Ο εχθρός είναι ένας: Η ακροαριστερά που αγκαλιάζει τους ισλαμοφασίστες, που συντάσσεται στο πλευρό των σφαγέων της Χαμάς, που θέλει την ΕΕ μουσουλμανική αποικία. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει, αλλά ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρνει, όλη η αριστερά, ακροαριστερά, κεντροαριστερά στη Γαλλία. Όμως δεν τους περνάει.

Ο κόσμος επιτέλους ξυπνάει και η κάλπη μιλάει. Στέκεται απέναντι στην ακραία βία και το δολοφονικό μένος των ακραίων ισλαμιστών με τελευταίο θύμα, έναν Έλληνα που τον δολοφόνησαν επειδή φορούσε σταυρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι εμείς θα ενώσουμε τη ΦΩΝΗ μας με της Λεπέν και με εκείνους που λένε “Ναι, στην Ευρώπη των Εθνών” και “Όχι στην Ευρώπη των λαθρομεταναστών”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.