ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Τσίπρας: Μιλάει ανοιχτά και σε ζωντανή μετάδοση για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη! (βίντεο)

«Η Ν.Μπακογιάννη ανέβηκε στη Θράκη για να εκβιάσει την... τουρκική μειονότητα», είπε χαρακτηριστικά

Α.Τσίπρας: Μιλάει ανοιχτά και σε ζωντανή μετάδοση για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη! (βίντεο)

Σε ένα πολύ σοβαρό ατόπημα για αρχηγό κόμματος προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εκνευρίστηκε από τις ερωτήσεις που δέχθηκε για τις ερωτήσεις για τη στάση των μουσουλμάνων υποψήφιων βουλευτών του κόμματός του. 

Στην προσπάθειά του να μην απαντήσει στην ερώτηση που του τέθηκε για τη Ροδόπη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία κατηγόρησε ότι «εκβιάζει την τουρκική μειονότητα».

Και αυτό τη στιγμή που του επισημάνθηκε πως κάθε δήλωσή του σχετικά με το θέμα τίθεται στο μικροσκόπιο όχι μόνο των ελληνικών αλλά και των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι θα ήταν θεσμικό λάθος και εθνικό ατόπημα να «καθαιρέσει» τους μουσουλμάνους υποψήφιους που εξελέγησαν με 20.000 ψήφους από τη μειονότητα.

Εντύπωση προκάλεσε ο εκνευρισμός του. Κυρίως όμως ότι δεν απάντησε σχετικά με την ενημέρωση που είχε, έστω, όπως ο ίδιος υποστηρίζει μετά τις εκλογές. Δήλωσε πως αξιολόγησε και αξιολογεί τα όσα περιείχε ο φάκελος που του εστάλη από τον πρωθυπουργό, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν περιλαμβάνει στοιχεία συγκεκριμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.