ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Α.Τσίπρας, Θ.Ρουσόπουλος και Γ.Παπανδρέου είδαν μαζί τον τελικό του Conference League

Τι έγραψε στην ανάρτησή του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Α.Τσίπρας, Θ.Ρουσόπουλος και Γ.Παπανδρέου είδαν μαζί τον τελικό του Conference League

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είδε τον τελικό του Ολυμπιακού στο Conference League με τον πρόεδρο της Κοιβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Ο πρώην πρωθυπουργός είδε τον αγώνα και τον θρίαμβο του Ολυμπιακού από το Όσλο όπου βρισκόταν για τις εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Θ.Ρουσόπουλος, το πρώτο ημίχρονο το είδαν από το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.

Όσο για το δεύτερο ημίχρονο, ο Θ.Ρουσόπουλος αποκάλυψε ότι στην παρέα τους, σε μια μπυραρία, προστέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες #olympiacosfc» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Το κείμενο της ανάρτησης Ρουσόπουλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο Όσλο για το Συμβούλιο της Ευρώπης. Είδαμε το 1ο ημίχρονο στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα @alexistsipras και μετά σε μπυραρία με τον @georgeapapandreou. Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες #olympiacosfc».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.