ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν στη Σχολή Χιλλ για την αποφοίτηση των γιων τους

Άγνωστο παραμένει αν οι δύο πολιτικοί είχαν την οποιαδήποτε συνομιλία

Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν στη Σχολή Χιλλ για την αποφοίτηση των γιων τους

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (13.6.2024) αλλά η συνάντησή τους δεν είχε… πολιτικό περιεχόμενο.

Στη συνάντηση δεν πρωταγωνίστησαν ούτε οι ίδιοι, ούτε η Κεντροαριστερά, ζήτημα το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα μετά τις ευρωεκλογές.

Αντίθετα, πρωταγωνιστές ήταν οι γιοι τους, που πηγαίνουν και οι δύο στη Σχολή Χιλλ στην Πλάκα και αποφοίτησαν από το δημοτικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα, πήγαν για να δουν τον 12χρονο Ορφέα-Ερνέστο. Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης είδε τον επίσης 12 τών Μαρίνο.

Άγνωστο παραμένει αν οι δύο πολιτικοί είχαν την οποιαδήποτε συνομιλία, λόγω των ευρύτερων πολιτικών εξελίξεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο Ν.Ανδρουλάκης έχει λάβει πρόσκληση για το Συνέδριο του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.