Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) ανακοίνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες είναι ο Χαρίλαος Μαριόλης.

Το νέο σχήμα αποτελείται από πρόσωπα με μακρά εμπειρία και αφοσίωση στο άθλημα της πυγμαχίας, που καλούνται να συνεχίσουν το έργο της Ομοσπονδίας με όραμα και υπευθυνότητα, ώστε με καινοτόμες πρωτοβουλίες να τεθούν φιλόδοξοι στόχοι για το μέλλον του αθλήματος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠ απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Μαριόλης Χαρίλαος

Γενικός Γραμματέας: Μπουζάλας Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος: Αποστολόπουλος Γεώργιος

Β’ Αντιπρόεδρος: Καρασάββας Ξενοφών

Ταμίας (Υπεύθυνη Σχολικού & Πανεπιστημιακού Αθλητισμού): Τσιλιμίγκρα Ειρήνη

Α’ Ειδικός Γραμματέας (Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – E-kouros): Γκόγκος Κωνσταντίνος

Β’ Ειδικός Γραμματέας (Έφορος Εθνικών Ομάδων & Διαχείρισης Υλικού): Τσακάλου Αικατερίνη

Μέλος (Υπεύθυνη Αθλητικής Ακεραιότητας & Αθλητικών Αξιών): Τζιρίτα Κλεονίκη-Ελένη

Μέλος: Κουτσαθανά Δήμητρα

Με την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, ξεκινά μία νέα περίοδο προοπτικής και δυναμικής για το άθλημα της πυγμαχίας στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρης Μαριόλης επικεντρώθηκε στους βασικούς στόχους της ΕΟΠ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας παραμένει ανοιχτή στη συνεργασία με όλα τα σωματεία και τους αθλητικούς φορείς, με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Οι άμεσοι στόχοι μας είναι:

Η αναβάθμιση του αθλητικού επιπέδου όλων των ηλικιακών κατηγοριών, με έμφαση στις υποδομές και τον σχολικό και πανεπιστημιακό αθλητισμό. Η ανάπτυξη των εθνικών ομάδων και η διεύρυνση της παρουσίας μας σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Η ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διαφάνειας μέσω της πλατφόρμας E-kouros και η διασφάλιση της αθλητικής ακεραιότητας και η προώθηση των αθλητικών αξιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αίσθημα ευθύνης και προσήλωσης, θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε νέες επιτυχίες στην Ελληνική Πυγμαχία και να εδραιώσουμε το άθλημα στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν για την υλοποίηση αυτού του οράματος».