ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

«Απασφάλισε» ο Θ.Θεοχαρόπουλος: «Αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη ο Κασσελάκης θα πρέπει να το κάνει»

«Εγώ κατάλαβα ότι το ‘πάμε’ σημαίνει πάμε σε εκλογές» ανέφερε

«Απασφάλισε» ο Θ.Θεοχαρόπουλος: «Αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη ο Κασσελάκης θα πρέπει να το κάνει»

Σε νέα επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος…απολύθηκε πρόσφατα.

Ο Θ.Θεοχαρόπουλος ερμήνευσε το χθεσινοβραδινό γράψε-σβήσε του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας:

«Διαβάζοντας την πρώτη και δεύτερη ανάρτηση, προσπαθούσε να τον εμπλέξει. Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει ‘πάμε’, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το ‘πάμε’ σημαίνει πάμε σε εκλογές»

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε πρόσφατα από τη βουλευτή Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, να μεταβεί στη Βουλή και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην βουλευτή και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόλυση αυτή είναι εμφανώς εκδικητική, καθώς πρόκειται για ένα κεντρικό πολιτικό στέλεχος, το οποίο ασκεί κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη. Επίσης, είναι και εμφανώς παράδοξο, διότι του είχε ζητηθεί κεντρικά από το κόμμα να δουλέψει στο συγκεκριμένο πόστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.