ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Μπέος: «Η Ελλάδα βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;»

«Η Αριστερά δεν έχει γιατί έχει Μίκυ Μάους γι' αυτό και η κυβέρνηση είναι σε αυτά τα χάλια»

Α.Μπέος: «Η Ελλάδα βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;»

Τίποτα δεν άφησε να «πέσει κάτω» ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στην οποία βγήκε σε ζωντανή σύνδεση για να μιλήσει για την οικολογική καταστροφή στη Μαγνησία.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη σκαλέτα της εκπομπής «Καλημέρα», που λίγο νωρίτερα είχε προβάλει ρεπορτάζ για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπεθ στην Κρήτη.

«Έχετε χρόνο; Γιατί για εμένα είναι σημαντικός ο Βόλος, αλλά να κάνω κι εγώ μία τοποθέτηση ως πολίτης για τη συζήτηση που είχατε πριν.

Ένα λεπτό αν υπάρχει χρόνος. Η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;

Ξέρετε ότι είναι τρομερό αυτό το πράγμα. Δεν σας κάνω κριτική για αυτό προς Θεού, δική σας είναι η εκπομπή. Γνωρίζω ότι είστε μία έγκριτη δημοσιογράφος κι η εκπομπή σας είναι πολύ σημαντική», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Η Φαίη Μαυραγάνη του απάντησε ότι η εκπομπή είναι 4ωρη και πως έχουν προβληθεί διάφορα πριν το ρεπορτάζ για τον γάμο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη.

Τότε ο Αχιλλέας Μπέος πρόσθεσε ότι «Συναντήθηκα συμπτωματικά με τον κ. Παππά και του είπα “το 2015 εξαπατήσατε τον κόσμο. Το 4% κυβέρνησε την Ελλάδα”. Και μου λέει “πάλι θα κυβερνήσουμε”. Αυτοί είναι στον κόσμο τους. Η Αριστερά έχει ανάγκη από έναν ηγέτη και αντίθετα έχει Μίκυ Μάους.

Είναι πολύ κακό που δεν υπάρχει αντιπολίτευση, για αυτό είναι έτσι η ΝΔ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα λόγια τα λέει όμορφα ο κύριος Αχιλλέας Μπέος αλλά είναι ο ίδιος που χαϊδεύει πέρσι την κυβέρνηση στην μεγάλη καταστροφή που είχε προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel που σημαίνει ότι στην πράξη δεν έχει καμία διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.