ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ.Παπαντωνίου

Αντίστοιχη ήταν η ετυμηγορία της ελληνικής Δικαιοσύνης τόσο για τη σύζυγό του, Σ.Κουράκου, όσο και για τον φίλο τους, Α.Μπάρδη

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ.Παπαντωνίου

To Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αθώωσέ λόγω αμφιβολιών τον Γιάννο Παπαντωνίου για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. 

Αντίστοιχη ήταν η ετυμηγορία της ελληνικής Δικαιοσύνης τόσο για τη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου, όσο και για τον φίλο τους, Ανδρέα Μπάρδη, οι οποίοι επίσης απαλλάχθηκαν από το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο εδώλιο για υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ύψους 2.437.962 ευρώ που φέρεται να έλαβε ως «δώρο» από την «THALES NEDERLAND B.V.» προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στη σύμβαση του 2003 για τον εκσυγχρονισμού 6 φρεγατών του πολεμικού Ναυτικού.

Ενοχή είχε προτείνει ο εισαγγελέας

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε ζητήσει την ενοχή των κατηγορουμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εφόσον υπήρχε μαύρο χρήμα, έπρεπε να νομιμοποιηθεί» είχε αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος για την ενοχή των κατηγορουμένων. «Δεν πάει κατευθείαν χρήμα στο γραφείο του υπουργού. Πρέπει να είσαι τελείως ερασιτέχνης. Δεν πάει κανείς ν’ αφήσει στο γραφείο υπουργού τη μίζα» τόνισε και μίλησε για τεράστια ζημιά του Δημοσίου καθώς, όπως είπε, επρόκειτο για μια διαδικασία που «θα μπορούσε να είχε γίνει τσάμπα από τα κονδύλια του πολεμικού ναυτικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.