ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δ.Παπανώτας: Τι και αν το σκεφτόταν για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; – Ψήφισε κανονικά στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ!

«Ψηφίζω για το ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύω πως είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη να μετέχει στις διαδικασίες τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε

Δ.Παπανώτας: Τι και αν το σκεφτόταν για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; – Ψήφισε κανονικά στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ!

Μπορεί ο Δημήτρης Παπανώτας να σκέφτοταν να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχε όμως κανονικά στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας που είχε βρεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απομακρύνθηκε λόγω παλαιότερων δηλώσεών του που ήρθαν στο φως, εθεάθη χθες σε εκλογικό κέντρο στην Αρτέμιδα να ψηφίζει για νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha δήλωσε αρχικά δικαιολογώντας την απόφασή του: «Ψηφίζω για το ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύω πως είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού πολίτη να μετέχει στις διαδικασίες τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ διότι ο στόχος είναι ένα ενιαίο προοδευτικό μέτωπο ώστε να υπάρξει μια εναλλακτική για τη διακυβέρνηση της χώρας για να σταματήσουμε να υποφέρουμε από την νεοφιλελεύθερη πολιτική η οποία εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή».

Παπανώτας: «Ένα μήνυμα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»

«Νομίζω το να ψηφίσεις σήμερα για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ δίνει ένα μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία ότι υπάρχει εναλλακτική, γιατί νομίζουν ότι κυβερνούν χωρίς αντιπολίτευση και επίσης δίνει ένα μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει όλη αυτή η φαγωμάρα εκεί μέσα. Χθες είχαμε πάλι τρελά πράγματα την Κεντρική Επιτροπή. Να πάρουν και αυτοί ένα μήνυμα ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές στον προοδευτικό χώρο», είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στις ευρωεκλογές ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των δύο κομμάτων. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους προοδευτικούς πολίτες ότι αυτά τα δύο κόμματα έχουν μια επιλογή, να συγκυβερνήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.