ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δεν «τραβάει το σχοινί» ο Α.Γεωργιάδης με τον Π.Βλάχο: «Πιστεύω κατάλαβε ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό»

«Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο» πρόσθεσε

Δεν «τραβάει το σχοινί» ο Α.Γεωργιάδης με τον Π.Βλάχο: «Πιστεύω κατάλαβε ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό»

Ένα «βήμα» πίσω φαίνεται πως κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως γνωστοποίησε δεν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» από τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Βλάχο.

Όπως εξήγησε, μετά και την ανάρτηση του Πάνου Βλάχου ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, «πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό».

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, ως ηθοποιός μου είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου βλέπανε την Μουρμούρα πολύ. Λοιπόν, πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο» πρόσθεσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ο Α.Γεωργιάδης.

«Όταν λες, να δω σε σάκο, τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν. Αυτό, όπως και να το δεις, ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ανακοίνωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.